От година насам със сигурност наблюдаваме процес на промяна. Хората наистина

...
От година насам със сигурност наблюдаваме процес на промяна. Хората наистина
Коментари Харесай

Александър Кръстев: В България социалните мрежи се използват като радиоточка



„ От година насам сигурно следим развой на смяна. Хората в действителност са узрели и може би в понеделник имаше много разочаровани , даже измежду тези, които са вярвали, че в действителност ще се случи смяна, дали своят вот са за водещата партия или за някоя от идващите. (…) Единственото, което не би трябвало да позволяваме да се случва, е да влизаме в безконечен кръг от избори . “ Този коментар направи в предаването „ Хоризонт до обед “ Александър Кръстев, създател на плана „ Аз чета “, експерт по цифров маркетинг и член на Националния съвет на „ Да, България “.
„ Аз си  мислех, че тази епоха на каращите се от тв приемника хора е завършила , само че май не сме сигурни, че е по този начин “, уточни Кръстев. 

Той означи, че през последните години виждаме как най-голямата и най-активната обществена мрежа – Facebook, се употребява като тв приемник, като радио, освен това „ като радиоточката от времето на социализма , където пускаш и слушаш. “

„ Особено в случай че успееш да нацелиш верните нюанси на логаритъма, той стартира да те демонстрира на всички. И стояхме и чакахме в понеделник заран да стане 11 часа, с цел да забележим какво ще каже човек, който тогава към този момент беше ясно, че е спечелил изборите, стояхме и чакахме и във Facebook. “

Според Кръстев обществото би трябвало да е по-настоятелно и да изисква обществените мрежи, които са диалогичен инструмент, да бъдат употребявани за разговор , вместо да слушаме кои хора какво са решили.

Цялото изявление слушайте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР